Bestyrer til No 43
No 43 Vinbar i Hørsholm søger et stærkt ledelsestalent, som holder af god vin, god mad, høj kundeservice, og som drømmer om at stå i spidsen for et stærkt team i Hørsholms topanmeldte og velbesøgte vinbar.
Med reference til ejerkredsen, som består af de 3 stiftere, får bestyreren ansvaret for alle nøgleprocesser i relation til personaleledelse, drift- og udvikling af vinbaren og tilhørende detailforretning.
No 43 har en aktiv ejerkreds, og vi er meget hands-on i forhold til indretning og forbedring af faciliteterne, tilrettelæggelse og afvikling af events, ad-hoc operationelle opgaver, og vi tager også gerne tjenervagter i vinbaren, så vi kan holde kontakten med både kunder og personale.
Din profil
- Du har naturlig passion for at hjælpe andre med at få succes, og derfor opnår du hurtigt accept som rollemodel og leder for dit team. Det har du demonstreret gennem tidligere lederjob(s)
- Du trives med at have travlt. Derfor holder du også hovedet koldt, og bibeholder en sober og respektfuld tone - også når det brænder på
- Du er indforstået med, at der i perioder vil være skæve arbejdstider (også i weekenderne). Derfor er du typen, som selv planlægger sin tid og sikrer, at der er klare aftaler med personale og bestyrelse, så kunderne i butikken altid får en god oplevelse - også når du selv har brug for at holde fri
- Du er detaljeorienteret. Samtidig har du et skarpt, forretningsmæssigt øje for hvilke detaljer, der er vigtige, og hvilke der har mindre betydning for virksomhedens succes
- Du spotter og tiltrækker talent, du møder dine kolleger i øjenhøjde, og du kan motivere både de unge talenter og de mere erfarne, så alle har et naturligt smil på læberne, når der er kunder i butikken
- Du kommunikerer godt på både engelsk og dansk, skriftligt og mundtligt
- Du kan lide at arbejde målrettet efter klare retningslinjer
- Du har nultolerance overfor diskrimination af køn og minoriteter, og du agerer konsekvent, men respektfuldt, når dine grænser bliver overtrådt
- I og med at du elsker vin, kaffe, mad og andre hedonistiske udskejelser, så har du selvfølgelig gennemført (eller har ambitioner om en gennemføre) uddannelse som Sommelier, WSET-2 samt en baristauddannelse
Ansvarsområder
- Ansættelse og daglig ledelse af vinbarens personale
- Udarbejde og forankre bemandingsplaner, som matcher åbningstider og forventet kundestrøm
- Sikre at alle relevante myndighedskrav i relation til drift af baren overholdes
- Sikre at barens inventar, lager og øvrige aktiver til enhver tid stemmer overens med virksomhedens regnskaber
- Sikre en altid konstruktiv og fremadskuende dialog med virksomhedens interne og eksterne partnere - herunder leverandører, myndigheder, forretningspartnere og kollegaer i og omkring gågaden i Hørsholm
- Organisere arbejdet omkring den daglige drift i baren, så alle kunder altid får en personlig og overraskende god service, når de besøger vinbaren
- Lede og organisere relevante indsatser omkring virksomhedens branding og markedsføring - herunder tilpasning af sortiment, priser, loyalitetsprogrammer, rabatordninger m.v.
- Sammen med bestyrelsen at udarbejde og eksekvere planer for virksomhedens kontinuerlige udvikling og strategi - herunder tilpasning af sortiment, indretning af baren, virksomhedens hjemmeside og e-shop, personalepolitik, udvikling af virksomhedens økosystem, kurser, events, arrangementer, uddannelsesrejser m.v.
I No 43 tror vi på, at vores succes som virksomhed begynder med den rigtige leder, som kan ansætte og lede de rigtige medarbejdere, så vi får den rigtige servicekultur, som giver sublime kundeoplevelser og gode forretningsmæssige resultater.
Derfor tilbyder vi også bestyreren konkurrencedygtig løn under funktionærvilkår, samt en bonusordning efter nærmere aftale.
Send din ansøgning til vin@no43.dk med ”Bestyrer” i emnelinjen, så hører du fra os snarest muligt.
Hvis du vil høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Christian Philip Jørgensen på tlf.: 4112 7513
Tiltrædelse: Snarest muligt
Om No 43
No 43 er Hørsholms første vinbar, og ejes af Christian, Jens og Brian, som i fællesskab besluttede sig for at bidrage til liv og stemning i Hørsholms gågade. Det er Brians hustru, Anne, som i dag varetager den daglige ledelse af No 43. Anne har samlet et godt hold, og hun har været én af de afgørende drivkræfter for at gøre No 43 til en succes.
Vi lægger vægt på at kunne møde alle i øjenhøjde i No 43, uanset om du er vinentusiast eller ønsker en kop kaffe sammen med gode venner. No 43 er hverken eksklusivt eller det modsatte, men alle vores tilbud er i høj kvalitet og til rimelige priser. Vores vinkort tæller over 200 nøje udvalgte vine i alle prisklasser, vi har mere en 20 forskellige anretninger og snacks på kortet, og vi får friskristede espresso-bønner fra et lokalt risteri hver uge, så vi også kan lave kaffe i topkvalitet. Derudover har vi selvfølgelig både øl, sodavand og et par udvalgte drinks på menukortet.
Vi laver masser af events i form af vinskoler, winemaker dinners, smage-events, jazz-koncerter m.v., og vi støtter op om lokale initiativer, såsom kulturdage, julearrangementer, koncerter og lignende aktiviteter, som skal fremme bylivet i Hørsholm og Rungsted.
Fra første dag har vi oplevet virkelig stor opbakning fra de lokale borgere både i og udenfor kommunen. Vinbaren er godt besøgt, og vi får positiv feedback fra stort set alle vores gæster, som sætter pris på omgivelserne i No 43, den nærværende og personlige betjening og ikke mindst vores gode produkter.
No 43 er både en forretning og et hjerteprojekt for ejerne. Derfor vil du opleve, at ejerkredsen er aktiv både i baren og bag kulisserne i No 43. Vi har alle tjenervagter i vinbaren med jævne mellemrum, ligesom ejerne er aktivt involverede i det løbende vedligehold af vinbaren, planlægning og eksekvering af events, valg af sortiment og mange af de praktiske gøremål, som sikrer, at vinbaren fungerer.